Lakberendezés

Minimalizmus Agancs Szarvas Fejét, Akril Tükör Matricák Morden Design Vadászok Haza Dekoratív Boldog Karácsonyt Új Évet Matrica

Rating
8 004 Ft 6 003 Ft

Szarvas Akril Tükör DIY Matricák

A tükör fali matricák készült Akril anyag.Az akril fali dekoráció, nem mérgező, nem morzsalékos, a környezetvédelem, illetve az anti-korróziós.Ez olyan világos, fényvisszaverő mint az osztály tükör, de nem éles, törékeny, anélkül, hogy bármilyen káros.Az akril tükör fali matricák nem csak felcsillan a szobában, de felcsillan a nap.Általánosságban elmondható, hogy a legújabb, legnagyobb trendek otthoni dekoráció.Mert termékeink magas minőségű, azt az illúziót kelti, hogy a modern wall art nélkül a káosz, a költségek, vagy idő.Mire vársz még?Menjünk ravasz!

Megjegyzés:

A tőzsdei ár 1 teljes készlet, amely magában foglalja 66 darab.A papír penész eszköz szerepel a csomagban egy doboz.

Tulajdonságok:

3 Színek: Ezüst-Arany & Fekete 3 Méretben Kapható: (Hozzávetőlegesen) L méretben: https: 72x43cm (28" x 17") XL méretben: https: 86x51cm (34" x 20") XXL méretben: https: 95x57cm (37.4" x 22.4")

Széles alkalmazások:

Az akril tükör matricák a tökéletes módja annak, hogy a nyilatkozat bármely hálószoba, nappali, konyha, előszoba, gyerekszobába, vagy a gyermekek hálószoba, valamint a kollégiumi szobák, üzleti irodákban, munka terek, edzőtermek, éttermek, stb.Az egyedi tükör fali matricák teljes mértékben gazdagítja a művészi képzelet, hozzon létre egy harmonikus, békés, romantikus haza a szeretett.

Hogyan kell használni:

1.Kérjük, ellenőrizze, hogy a felület nagyon sima & clean alkalmazása előtt. 2.Tépte le a hátsó felszínén, majd dugja a fali közvetlenül. 3.A felület egy fóliát, majd eltávolítható. 4.Mielőtt alkalmazni kérjük, tisztítsa meg a fal, ha a fal nem egyértelmű, akkor esik le, hogy 24 órán belül.

DIY SZÓRAKOZTATÓ

Figyelem: Ez a cikk egy DIY termék.Jön a részek külön-külön.Kell összerakni egyedül.Lehet tervezni a különböző alakú egyedül.Élvezem a szabadságot, a DIY, add vitalitás szín a szobában.Azonnal felderül a ház.Tökéletes ajándék személyes DIY dekoráció barátok eltávolítása, valamint saját DIY célra.

Egyéni Elfogadott Megrendelés

TETSZIK AZ ÖTLET, DE NEM TETSZIK A DESIGN?CSINÁLJUNK EGY ÚJAT EGYÜTT! – Csak engedje meg, hogy mit szeretne látni a különleges wall art, majd készítünk egy új design az ön számára.Több, mint boldog, hogy az ön számára egy mock-up tervezés vagy a rendelés előtt, vagy mielőtt a terméket, valójában mi inkább ezt, mint akkor teljesen bizonyosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz a végtermék.

  • Anyag: Akril
  • A téma: Állat
  • Stílus: Modern
  • SKU: JMT-001
  • Specifikáció: Multi-piece Package