Vonós Hangszerek

2db Réz Osztott Tengely Basszusgitár Push Push Potenciométer Kapcsoló Kapcsoló Vezérlő Edények - A25K B25K A50K B100K A250K A500K B500k

Rating
2 570 Ft

Basszusgitár Push Push Potenciométer Push & Push potenciométer,egy lefelé kapcsolatot jelent ez az egész,nem szorongatta, s többé örökké nem kell, hogy húzza már, csak Push & Push and play, így sokkal könnyebb használni, mint egy push/pull pot.A25K,B25K,A50K,B50K,A100K,B100K,A250K,B250K,A500K,B500K-ohm választhat Osztott nyél durva knurling Durva, recés tengely illeszkedik a legtöbb gombok Osztott Tengely Átmérő:Kb. 6mm Tengely Hossz:Kb. 18mm Tengely Menet átmérője:Kb. 3/8inch Alap Átmérő:Kb. 16.8 mm Csomag Tartalmazza: 2 x Push Push Edények

Értesítés a vásárló a tartozékok az elektromos gitár

Mint olyan sok különböző típusú elektromos gitár tartozékok a tökéletes méretű, a beszállítók esetében az árukat eltérő, kérjük a pontos méret, hogy az eladók közvetlenül.Kérjük, az intézkedés a méret pontosan aztán tudassa velünk.Eladjuk megfelelően, csak a méret által felsorolt magát a rendelést.

A méretekben

Mivel sok különböző típusú gitár alkatrészek, kiegészítők.Méret képek a termékeket, amelyekre szüksége van, pontos méret, hogy illeszkedjen a gitár már szerepel.Kérjük, erősítse meg a méret előtt figyelmesen érdekében.Néhány megengedett hibák egy meghatározott tartományban lenne ott, mert a különböző foltok, valamint a mérési hibák.

A szín különbség

Minden terméket kell a képeket a helyszínen!Mivel a felvétel a fény, a különböző képernyők, stb., a képeket, színeket, egy kicsit más, mint a valódi termékekkel.Minden szín kell követni a valós termékek csak.

A szállítás

Áruk kell küldeni belül 5-7 munkanap ha egyszer megkapjuk a megrendelést.

A nagykereskedelmi

Mi csak eladni gitár alkatrészek, tartozékok, valamint a vizsgálat bármely nagykereskedelmi részletek kell nagy örömére, majd a legkedvezőbb árat kell adni.

  • Típus: Push-Pull Vezérlő Pot
  • Modell Száma: TLKG-A100K-3
  • származási hely: Kína
  • Méret: as shown in Photo
  • Márka Név: QHX
  • Színek: Sárgaréz Színű
  • Termék neve: Push-Pull Vezérlő Pot
  • Tömeg: 19g/piece