Lakberendezés

Konyha Dekor, Fali Matricák Kanalat, Villát Vinil Fali Matrica Enni Jel Lakberendezési Vízálló Háttérkép Művészet Freskó Egyszerű D298

Rating
1 898 Ft 1 461 Ft

Üdvözöljük a Bolt !

Kérjük, olvassa el a termék leírását, valamint habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdésed!

Méret : 24cm széles x 42cm magas/ 32 cm széles x 57cm magas/ 42 cm széles x 74cm magas/ 57 cm széles x 100cm magas

~~ KÖRÜLBELÜL TERMÉK ~~ * Ez a termék egy alkalommal a kérelmet.A matricák cserélhető , de nem újrahasznosítható . * A matricák készült magas minőségű, cserélhető vinil, vagy egyéni vágni, ha vásárolt. * A cserélhető magas minőségű, matt vinyl matricák, ha az alkalmazott a fal nézd festve! * Cserélhető fali matricák alkalmazható szinte, minden tiszta, sima, por, zsír mentes felület. * Méret matrica lehet, hogy egy kicsit nagyobb, hogy mutassa meg a részleteket.

Hogyan kell használni

1.Fali Matrica-1 db ;Transzfer Fólia - 1 db;Olló -1 pc;Kártya -1 pc.Ellenőrizze, hogy a kijelző felülete tiszta a nedvesség, olaj vagy por.

2.Bot a transzfer film-ra a design, elkerülve a buborékok létrehozása, amennyire csak lehetséges,akkor kapard újra meg újra a kártyát.

3.Óvatosan távolítsa el transzfer film, matrica tervezés csatolt, a hordozó papír.Fordítsa meg, majd távolítsa el a maradék hordozó papír.

4.Óvatosan helyezze design, film-ra a kijelző felületét.Használja a kártyát, kaparja a design szilárdan át a film, a központ a design szélek felé.Óvatosan távolítsa el a transzfer film a matrica.

5.Tett (lehet darabokra vágva szükséges.)

Szállítási Szállítási Idő a hajó, hogy világszerte.Elem Feldolgozási Idő: Többnyire elemek szállított belül 2-7 munkanap.Tranzit idő Szállítási idővel változhat, attól függően, hogy hol található, hol a csomag érkező, valamint a szállítási módot.Továbbá, szállítás, lehet, hogy késik az ünnepek, vagy természetes balesetek.Az elemek szállított a Kínai Légipostával, általában eléri a legtöbb országban belül 15 30 munkanapon belül.De elemek reach országok, mint az usa, Ausztrália belül 7 25 munkanap.

Visszajelzés Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.Őszintén meghívjuk önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy az elemeket, szolgáltatásokat.Köszönöm szépen!Kérjük, tudassa velünk, mielőtt elhagyja semmilyen negatív visszajelzést.Őszintén reméljük, a vásárlók is lehetőséget adnak nekünk kell megoldani az eközben felmerülő problémákat, majd megpróbáljuk a lehető legjobban megfelel az ön igényeinek.Őszinték vagyunk eladó.A tisztelnek minket is nagyra értékelik.De hagyjuk pozitív visszajelzést, hogy mind a vásárlók.

  • Modell Száma: D298
  • szín: 20 Színben kapható
  • Forgatókönyv: FAL
  • Márka Név: ZINIAN
  • Anyag: PVC
  • minta: Sík Fal Matrica
  • A téma: minta
  • Stílus: Modern
  • Osztályozás: Ablak Matrica
  • Specifikáció: Single-piece Package