új

Mini Por Serpenyőben, Ecset Készlet tengerimalac Játékok, Hörcsög Tisztább Sündisznó Kellékek, Kis Seprű, illetve a Por, a Por, a Hörcsög Beddin

Rating
2 313 Ft 1 527 Ft

Kompakt méret a könnyű tárolás a haza vagy a tökéletes ing körül a magas székre, de a kocsi alatt ülés

Tengerimalac tartozékok:Lapát, Seprű Állítsa be úgy tervezték, hogy a kis állatok, mint a Hüllő, Sündisznó, Hörcsög,Nyúl,mókus, Egyéb kis állat.Tartani egy tiszta, rendezett élőhely a szeretett kisebbeket.

Használata egyszerű:Biztos, hogy tudod, hogyan kell használni a tengerimalac tartozékok, egy lapátot, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy tiszta hörcsög ágynemű

Hörcsög játékok: hörcsög ketrec, valamint kiegészítőket lehet használni, sokszor a tisztítás.Miután befejeztük a takarítást, mit kell tennie, öblítse ki bő vízzel(jobb, ha a meleg víz),valamint használhatja őket újra, amikor elég száraz.

Lapátot Méret:19*13*3cm / Kis seprű Méret:18*11*0.7 cm-es .Tiszta hulladék a kis állatok, szüksége van a kicsi, hordozható eszközök.

szín: kék

anyag: műanyag

A Csomag Tartalma:1*Pet Seprű Készlet

Csak a fenti csomag tartalma, egyéb, a termékek nem tartalmazzák.

Megjegyzés: a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők okozhat a szín, a tárgy, a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.

  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Anyag: Mint írja le
  • Modell Száma: kisállat játék