3D-s Nyomtatási & 3D Szkennelés

Funssor BLV mgn Kocka Keret extrudálás +MGN 12H Sínek készlet DIY CR10 3D-s Nyomtató Z magasság 565MM

Rating
45 422 Ft 43 152 Ft

RM5286658066223476 Funssor BLV mgn Kocka Keret európai szabvány extrudálás +MGN 12H Sínek készlet DIY CR10 3D-s Nyomtató Z magasság 565MM

Csomag tartalmazza az alábbi lista

Várjuk további kiterjesztése kellemes üzleti kapcsolatban.Ha bármilyen quetion vagy kell valamit, kérem keressen minket,mi mindent megteszünk, hogy ön elégedett.

Ingyenes Szállítás világszerte , küldje a China Post Légiposta, amikor csomagot alatt 2KG.

Szállítási idő körülbelül 20 -30 munkanapon belül.Néhány ország késleltetheti 1-2 hét.

Mi a hajó áruk belül 2days kézhezvétele után elszámolt fizetés.

Figyelem:

Ha azt akarod, hogy a termék sürgősen( vagy egy csomag több mint 2KG ), akkor is küldje el az EMS vagy UPS,DHL, stb.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha meg szeretné változtatni az EMS-t,UPS,DHL, stb.( Vagy közvetlenül hely érdekében, fizetés nélkül,majd állítsa be az ára a legolcsóbb szállítási mód )

Ha nem elégedett a tiéd vásárlás,bármilyen okból,tudassa velünk.Mi azonnal cserélje ki az elemet vagy egy újra visszatérítés\\'s hogy egyszerű.A postaköltség a díjak nem téríthetők vissza.A fuvar a küld vissza, majd küldje el újra kell fordítani a vevő által.Az ön védelme érdekében, kérjük biztosított a csomag.

Ha a termék bármely hibája vagy késedelem, kérjük, ne nyissa esetben, vagy nem hagyja Negatív & Természetes visszajelzést, ez nem oldja meg a problémákat .De mondd meg minket, mi mindent megteszünk, hogy oldja meg.

Ha elégedett vagy a vásárlás, őszintén reméljük, hogy hagyjon minket egy pozitív Visszajelzést, valamint négy 5-csillagos Részletes Eladó Nézettség (DSR), amely létfontosságú, hogy a növekedés a kis üzlet.

Fogadjuk el fizetés a vatera piacterén CSAK.Ha nincs a vatera piacterén számlát, kérjük, regisztrált magadnak a (Valburglagotto.com).Fizetési kell kapnia után 5 napon belül aukció vége lett.Kérjük, győződjön meg róla, hogy kívánnak vásárolni vagy fizetni az említett határidőn belül, mielőtt licitál.Kifizetetlen vita fog benyújtani, hogy a vatera piacterén a nem fizetendő árat.

KÉRJÜK, NE hagy 1, 2, 3 vagy 4 csillagos Részletes eladóértékelések, mert egyenlő a negatív visszacsatolás.Csak 5-Részletes eladóértékelések szívesen.

  • Szín Áll Rendelkezésre: fekete-ezüst
  • Extrudálás Típus: standard Európai Extrudálás
  • Márka Név: Funssor
  • Modell Száma: BLV mgn Kocka Keret készlet
  • Elem Típusa: Hardver Alkatrészek/Alkatrészek
  • Z magasság: 565mm
  • Anyag: Alumínium Ötvözet