Számítógép & Iroda

Rocketek c Típusú USB 3.0 SD XQD Dolgozik egyszerre memóriakártya-olvasó Átutalás Sony M/G Sorozat a Windows/Mac OS számítógép

Rating
7 027 Ft 4 568 Ft

USB 3.0 kártyaolvasó, Bluetooth adapter XQD/SD kártya olvasó XQD kártya olvasó

XQD/SD kártya olvasó 600Mbps WIFI Adapter SD/TF USB 3.0 HUB USB/ XQD/SD kártya olvasó

【XQD Kártya Olvasó】 Dual slot SD/XQD olvasó célja a fotósok, amely könnyen letölteni képeket, videókat az XQD kártya olvasó, hogy a laptop vagy számítógép USB-C interfészt, kínál sokoldalú átviteli megoldás között multi-format memória kártya, illetve a PC vagy tabletta.

【Nagy Sebességű Átvitel】 Rocketek XQD kártya olvasó super speed USB 3.0 technológia, maximális adatátviteli sebesség akár 5Gbps az XQD kártya SD-kártyára.Többet, gyorsabban, gyorsul a munka hatékonyságát.Ideális átadó nagy felbontású képeket, illetve videó felvételeket.

【Széles Kompatibilitás】szakmai berendezések, mint például a Nikon D4/D5/D500, illetve más kamerák XQD kártyák.Kompatibilis a Windows 2000/XP/Vista/7/8/8.1/10(32/64-kicsit), Mac OS X felett vezető nélkül.Megjegyzés: a nem támogatja a XQD N, S, H sorozat.

【Hordozható kivitel, Egyszerű Használat】 Nem illesztőprogram telepítése szükséges, csak dugót használja, a LED jelzőfény ez a XQD kártya olvasó, könnyen figyelemmel kíséri a kapcsolat állapotát.Hordozható & Kompakt design, plug and play.Ez készült kiváló minőségű alumínium héj, tartós, karcálló.

Ez a kényelem, valamint kényelmes a beltéren vagy ajtót használni.

Rocketek 2 az 1-ben Super Speed USB-C XQD&SD kártya olvasó-----Professzionális kártya olvasó a fotósok.Alapja a könnyű hordozhatóság dizájn, nagyszerű választás közötti fájlátvitelhez a készülék vagy a memóriakártya.AZ XQD vagy SD egyidejűleg, támogatás slot-hogy-slot olvasni/írni.Remek kiegészítője a tulajdonos a Nikon d850 d4, d5.

Super Sebesség Adatátvitel

Támogatja a szuper gyorsabb adatátvitel akár 5Gbps keresztül USB-C interface -10X gyorsabb mint az USB 2.0, transzfer a HD-videók vagy fájlok csak a második.

Super speed USB 3.0 technológia, maximális adatátviteli sebesség akár 500MB/s az XQD kártya, 104MB/s, az SD kártya olvasó.

XQD&SD Kártya olvasó

Célja a XQD 2.0 kártya, Tökéletes támogatás Sony G sorozat Sony M-sorozat, Lexar USB jelzés kártya, SD-Sorozat (Például SDHC, SDXC stb.)

Hordozható Kivitel

Alumínium burkolat nyújt ez a 2 az 1-ben kártyaolvasó extra megbízhatóság ellen megszakítások.Ez a kényelem, valamint kényelmes, hogy csatlakoztassa a laptop a kedvenc XQD vagy SD kártya bármikor, tökéletes nyaralás, üzleti utazások.LED kijelzők mutatják, hogy a status dolgozik bármikor.

XQD Egyetemes Kompatibilitás

A Plug-and-play-a számítógép vagy laptop felszerelt Standard USB-C port a legtöbb modern operációs rendszerek, beleértve a Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 a Mac OS, Linux, a Chrome OS.Nem illesztőprogram szükséges, de Nem kell aggódni, hogy szükség van!

Kompakt, Ultra könnyű súlya

Termék méret: 2.35 x 1.77 x 0.55 cm

Vezeték hossza:4.52 cm

Súly: 1.4 gramm

Hordozható, kompakt, alkalmas bármilyen alkalomra, felgyorsítja a munkafolyamatot, bárhol, bármikor.

Felhívjuk Szíves Figyelmüket,

Ellenőrizze, hogy a xqd kártya a következő modellek SONY G Sorozat SONY M-Sorozat Lexar 2933X Lexar 1400x 4 kapacitás: 32 GB, 64 GB, 120GB, valamint 240GB Sebesség akár 440MB/s átviteli, valamint 400MB/s írni. (a kártya típusától függően)

 • Telepítés: Külső
 • Csomag: Igen
 • Jellemzők 1: Olvassátok el a 2 kártya egy időben
 • Márka Név: Rocketek
 • Kártya Slot: Minden 1 / Multi 1
 • Származás: KN - (Eredetű)
 • Típus: SD Kártya
 • Felület: C-TÍPUSÚ
 • Tanúsítási: Egyik SEM
 • Jellemzők: xqd kártya olvasó
 • Modell Száma: CR312C