Ez magában foglalja: 10 db fehér szilikon tömítő gyűrű tömítő hurok a vákuumcsöves 58mm, a szoláris vízmelegítő.

Műszaki adatok:

anyag: szilikon

anti-korróziós

a 58mm átmérőjű vákuum cső a napenergiával működő vízmelegítő

szín: fehér

Fizetés

· Kérjük, vegye után 3 napon belül érdekében.

· Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fizetés, ha van valami probléma.

Értékesítési feltételek

· A pozitív Visszajelzés az élet.Mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először, hogy egy jobb megoldás.Érdekel, hogy vevőink.Tehát, ha bármilyen problémája van, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldja a problémát.Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet majd próbálja a legjobb, hogy megoldja a problémákat.Elmegy semleges, vagy negatív visszajelzés nem oldja meg a problémákat.

Szállítási adatok

· A tétel szállítjuk 48 órán belül a munkanapon belül, ha a fizetés a megrendelés törölve van még 8 óra előtt PST napi (kivéve szombaton, vasárnap, valamint Ünnepnapokon).Ha van kivétel, akkor tájékoztatni fogja önt.

· A vevő, mint az importőr köteles megfizetni a vámkezelési költség, illetve a kapcsolódó ADÓ.

Rólunk

· Isten hozta nálunk!Mi vagyunk a speciális a Energiatakarékos elektronika: Napenergiával működő vízmelegítő, illetve vezérlők, szivattyú állomások, napelemes töltés vezérlő, inverter, SZOLÁR Lámpák, stb. Kérjük, látogasson el hozzánk túl gyakran.Örülünk, hogy veletek együtt dolgozni!

Lépjen velünk kapcsolatba

· Minden kommunikáció útján kezelik az e-maileket, ALI üzenetét.Arra törekszünk, hogy a válasz e-mailt, amilyen gyorsan csak lehetséges.

  • Modell Száma: A3-SWH-SSR-WB58-10
  • Alkalmazás: Víz, Fűtés Vezérlő
  • Maximális Aktuális: N/A