új

Egyszer használatos, a Nem Szőtt Összetartó Öntapadó, Rugalmas kötést öltözködés rögzített 5x450cm/7.5x450cm/10x450cm/15x450cm

Rating
1 998 Ft 1 398 Ft

Egyszer használatos, a Nem Szőtt Összetartó Öntapadó, Rugalmas kötést öltözködés rögzített 5x450cm/7.5x450cm/10x450cm/15x450cm Leírás: a Termék Összetétel: https: Nem szőtt, öntapadó ragasztó, magas rugalmas spandex.Önálló tapad, rugalmas támogatást betakar, nem irritáló ragasztó nem csapok szükséges.Könnyű, légáteresztő.Használja biztosítani a fény tömörítés vagy biztonságos kötést.Szolgáltatás: 1. Tapad magát, nem ragacsos, hogy a haj vagy a bőr; nem csapok vagy klipek szükséges. 2. Könnyű Tépni Szőtt Szövet. 3. Könnyű, porózus, lehetővé teszi a bőrt lélegezni, kényelmes, hogy a felhasználók. 4. Védi elsődleges kötszerek. 5. Biztosítani ellenőrzött tömörítés. 6. Vízálló, nem veszít azzal, izzadság, vagy a víz. 7. Puha, de erős szövet, szakítószilárdság eléri 85N. 8. Vízálló, nem veszít azzal, izzadság, vagy a víz.

RÓLUNK: a fizetési elfogadjuk, hogy minden fizetési felsorolt által a vatera piacterén.Szállítás: Kérjük, ne feledje, az orosz vevők ,Fehéroroszország: az új politika Oroszországban, az orosz vevők elő kell írni a teljes nevét, a teherautó.Ezért kérlek, írd meg a teljes nevét, amikor a parancsot adnak ki.Akkor kapja meg a javakat, mint a normál, köszönöm!Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat.Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3-5 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba.Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje.Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.Körülbelül visszajelzés: Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.Visszatér az áruk: visszatérítjük, hogy ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból.Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat.A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.Garancia, karbantartás: Nálunk az 1 hónapos ingyenes csere.Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket.A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk.Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot.Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.

  • Modell Száma: Új
  • Típus: Önálló tapadt
  • Csomagolás: 1roll/zsák
  • Termék neve: Eldobható Önálló tapad, Rugalmas Pólya
  • Méret: 2.5x450cm/5x450cm/7.5x450cm/10x450cm/15x450cm