Vadászat

Fém Honeycomb Háló Hatálya Protector Killflash A Vadászat Katonai M2 Airsoft Puska & 30mm-es Red Dot Sight, Vagy Piros/zöld irányzék

Rating
1 750 Ft 1 487 Ft

gohantee Fém Honeycomb Háló Hatálya Protector Killflash A Vadászat Katonai M2 Airsoft Puska & 30mm-es Red Dot Sight, Vagy Piros/zöld irányzék

Jellemzők: 100% vadonatúj, jó minőségű.Alkalmas katonai típusú 30mm-es red dot sight katonai típusú 30mm, piros/zöld irányzék.Fém épített.Fém háló hatálya védelmezője.Ellenáll a hit nagy erő airsoft fegyvert.Killflash az M2. Pályán csavar szál 0,6 mm.Belső Átmérő: 30mm.

A Csomag Lista: Killflash X 1

Megjegyzés: NEM Lakossági Doboz.Csomagolt Biztonságosan Bubble Bag.

Szállítási Szabályzat

Mi a Hajó, hogy Világszerte.

Mi a hajó, hogy alipay megerősítette, CSAK cím.Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím alipay illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni.

Elem lesz küldött ki a Légi posta 24-48 üzleti óra után elszámolt fizetési (kivéve a hétvégén & holiday).

Szállítási idő csak becsült, s nem garantált.Ha nem tétel után 60 napon belül , kérjük, vegye fel velünk a megoldása.

A tömeges vásárlások súlya alatt 2kg, lehet, hogy ajánlatot KIFEJEZETT, mint az alábbi:

EMS általában 7-10 munkanapon belül megérkezik.

DHL, UPS, a FedEx, a TNT rendszerint 5-8 munkanapon belül megérkezik.

Fizetési Mód

Elfogadjuk, Alipay.Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát.Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.

Fizetési kell kapott számított 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.

Ha vettem volna több elem tőlem, akkor küldj egy fizetés minden elem, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön.Amikor kattintson a Fizetés gombra, a rendszer automatikusan érzékeli, hogy vannak más elemek is vásárolt tőlünk fogja össze őket a felülvizsgálat.

Politika Vissza

Minden értékesítés minősül végleges.

Ha árut kapott, hibás, vagy sérült a hosszú tranzit, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon.Adunk egy kielégítő megoldás AZONNAL.

Ha más okból akarsz, hogy a hajó vissza nekünk, ön lesz a felelős a visszatérő szállítási díj, valamint elküldjük a csere után megkapta a visszatért elem.

Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST kézhezvételét követően az elszámolt teljes fizetés.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.

Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést.Forduljon hozzánk megoldására bármikor.Igyekszünk a legjobb, hogy az ön számára legjobb megoldást, AZONNAL.Kérjük, legyen magabiztos velünk.

Komoly Vevő Csak!Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.

Lépjen Velünk Kapcsolatba

E-mail/vatera piacterén üzenet prioritását az ügyfélszolgálat..

Ha nem kapsz választ 1-2 munkanapon belül, kérjük, ellenőrizze az Üzenetet, ha az e-mail szolgáltató túlságosan agresszív spam szűrő blokkolja a vatera piacterén e-maileket.Kérjük, e-mail minket ÚJRA.

 • Belső átmérő: 30mm.
 • Márka Név: gohantee
 • Modell Száma: 1 Pc Killflash.
 • Killflash az M2: a katonai típusú 30mm-es red dot sight and 30mm, piros/zöld irányzék.
 • Anyag: Fém háló hatálya védelmezője.
 • Pályán csavar szál: 0,6 mm.

 • Author: Al Ayrton
 • Date: 2020-09-01
 • No rosca en la mira
 • 2/5

 • Author: Juliya2002
 • Date: 2020-09-17
 • GOOD
 • 5/5