A Viselhető Eszközök

A karkötő a Xiaomi Mi Zenekar 5 Heveder Amazfit Zenekar 5 Szilikon csuklópánt A xiaomi mi zenekar 4 karkötő Miband 4 3 Tartozékok

Rating
1 712 Ft 1 198 Ft

1. Állítható hossz: Sok lyukat lehet beállítani, hogy a megfelelő hosszúságú, alkalmas 155MM-230MM kerület 2.Magas anyaga: Ezek a kiegészítő öv kiváló minőségű TPE + TPU, amely a bőr-barát, puha, légáteresztő, ha kopott 3.Megjegyzés: Ez kizárólag a Mi Zenekar 3 intelligens karóra szíj csere, nem a MI zenekar 1S/ MI zenekar 2S, kivéve a tracker! !

Az ön elégedettsége A cél.Célunk, hogy elérhető az ügyfelek számára kedvező, valamint a kedvező vásárlási élmény.Nálunk a legújabb tervek a sokféle stílusok színű, az egész életében szüksége van.Szállítás 1. Mi a hajó, hogy világszerte, pedig az összes termék az üzletünkben ingyenes szállítás. 2.Meg fogjuk küldeni a tételeket, 24 órán belül, ha a kifizetés megtörtént.Ha szüksége van bármilyen kedvező vagy gyors szállítás, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Ha találunk olyan problémák, felveszi önnel a kapcsolatot az első alkalommal. 3.Mi szállítjuk a CHINA Post Légiposta, eléri a legtöbb országban belül 15 39 napig.Gazdasági Logisztikai idő függ a rendeltetési hely, illetve más tényezők is.Lehet, hogy akár 60 nap/Brazília 90 nap.Ha nem kap a cikk után 60 napon belül,akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba először Nem hagyja, hogy az ügyfelek, mert a logisztikai okoz veszteséget.A tételek Színes árnyékoló a tételek a valós felvétel, a technológia, kijelző, a fény, a környezetvédelmi intézkedések lehet, hogy egy kis eltérés jelenség, nehéz vásárolni bőr pontosan ugyanolyan színű, mint a képek, Mind kérjük a kedves érvényesül, lépj velünk kapcsolatba, mielőtt a megrendelés mindaddig, amíg bármilyen színt quation.A visszatérítési / Vissza Ha nem elégedett, amikor megkapja a terméket, szeretnék többet tudni róla.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először.Ne nyisson vitát, Vagy rossz értékelést.Nem lehet ok arra, hogy vissza vagy módosíthatja áruk.Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, mielőtt vissza vagy módosíthatja áruk.A szállítási díjat a vevő által.Visszajelzés Ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra,ha teljesülnek a tételek a megrendelést,kérem, hagyjon jó visszajelzés.Ha nem elégedett a tételek a rendelését,kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt Elhagyja a negatív visszacsatolás.Együtt tudunk dolgozni, hogy megoldja minden Vita.

  • Kompatibilitás: A Mi zenekar 4 / Mi zenekar 3
  • Típus: Csuklópántot
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Márka Név: CHENSONG
  • Nyelv: Török
  • Alkalmazás Korcsoport: Felnőtt

  • Author: Cfitymrf 1999
  • Date: 2020-10-01
  • good.
  • 5/5